Få sundt og glansfuldt hår med Label m

23 april 2019
Astrid Pedersen
Få sundt og glansfuldt hår med Label m

Oplever du ofte frustration over, at dit hår bliver slidt og tyndt i spidserne, så det skal klippes af førend det når at blive rigtig langt? Er din hovedbund ofte tør og kløende, eller har den tendens til at fedte kort efter hver hårvask – og er du plaget af hårtab, så dit hår bliver tyndere og tyndere? Klasker håret sammen, når du forsøger at tilføre det næring i form af diverse hårkure, kruser det i fugtigt klima, og bliver det helt elektrisk om vinteren, når vejret er tørt? Så er det ikke sikkert, at du har decideret problemhår. Du bruger med stor sandsynlighed blot hårprodukter, som ikke passer til din hårtype og til dit hårs generelle tilstand.

Vælg den rette produkt serie til dit tørre og besværlige hår

Når du skal vælge hårprodukter, bør du gå efter at vælge såvel shampoo, balsam samt diverse pleje og styling produkter inden for samme mærke og serie. På den måde sikrer du, at dit hår er optimalt beskyttet og plejet, såvel under vask som ved styling, og at alle produkter, du anvender i dit hår, har samme ph værdi. De fleste produkt serier er lavet således, at de enkelte produkter kan supplere hinanden når det handler om plejende og nærende ingredienser.

Når du anvender produkter fra en produktserie, som er udviklet til netop din hårtype, vil du tydeligt kunne mærke – og se – forbedringer i dit hårs sundhed. Du vil opnå et langt mere glansfuldt og spændstigt hår, og problemer med hovedbunden vil også forsvinde.

Hårprodukter fra Label m – det professionelle valg

Label m er et anerkendt brand inden for frisør faget – ikke mindst fordi samtlige produkter i Label m’s produkt serier er udviklet af professionelle stylister, og baseret på 100% naturlige og plejende ingredienser. Du finder alle de lækre hårprodukter hos smukkere.dk