Kan det betale sig at slibe gulv selv i din bolig i Kalundborg?

20 april 2020
Emilie Jacobsen
Kan det betale sig at slibe gulv selv i din bolig i Kalundborg?

Hvis dit gulv trænger til at blive slebet, er det meget muligt, at du har mest lyst til at gøre det selv. På den måde tænker du, at du har mulighed for at spare en masse penge. Hvis du har slebet dit gulv selv tidligere og ved, hvor stort et arbejde du går ind til, behøver du ikke at læse mere. Men hvis du ikke har prøvet det før, er det en god ide, at du læser videre og overvejer, om det virkelig er noget for dig eller ej. 

Hvis du vil slibe dit eget gulv, skal du nemlig have fat i de rette maskiner til at gøre det. Du kan ikke slibe gulvet med håndkraft. Du er derfor nødt til at leje maskinerne og allerede der, bruger du måske flere penge på at slibe gulvet, end du måske havde regnet med. 

Når hele gulvet er slebet, skal du have lagt en overfladebehandling. Den sikrer, at gulvet ikke bliver skrammet og ridset lige så hurtigt. Det er derfor vigtigt. Det er et stort arbejde at lægge overfladebehandlingen, og det er vigtigt, at det bliver gjort helt rigtigt. 

Inden du kaster dig ud i at slibe og overfladebehandle dit gulv på egen hånd, er det derfor en god ide, at du sørger for at henvende dig til et firma, der har specialiseret sig i gulvafslibning. Det kan for eksempel være gulvkanonen.dk. De har stor erfaring med at slibe og overfladebehandle gulve, og de kan derfor både gøre det til en rigtig god pris og med et virkelig godt resultat til følge.

Det er derfor en god ide, at du sørger for at få et tilbud fra dem, inden du kaster dig ud i opgaven selv. Det er meget muligt, at du finder ud af, at det faktisk slet ikke kan betale sig for dig, at du står for det hele selv.