Køb pakke hos din boligadvokat

03 november 2021
Lotte Hindsberg

advertorial

Skal du til at købe fast ejendom kan du med fordel undersøge de forskellige muligheder din boligadvokat tilbyder. Ofte har de forskellige “pakker” de tilbyder deres kunder og her kan du med fordel undersøge de hvilke et af dem der giver bedst mening for dig. Ofte vil din boligadvokat tjene sin hyre hjem flere gange i løbet af købsprocessen.

Det er nemlig også i hans interesse, at du får den bedst mulig handel, da han lever af at råde og vejlede købere og sælgere af fast ejendom. Det kunne f.eks. være en boligadvokat i Randers, du forhørte dig hos.

Hvilken løsning skal du vælge?

Hvilken løsning du skal vælge hos din boligadvokat afhænger selvfølgelig af dit behov. Har du aldrig købt en bolig før eller forhandlet med banken, giver det god mening at vælge en løsning, hvor din boligadvokat er med under hele processen, men har du før købt og solgt en bolig, kan du måske “nøjes” med en, hvor han hjælper med at få skødet skrevet og tinglyst.

Selvom det kan virke uoverskueligt og voldsomt at bruge ekstra penge på en advokat og de fleste tænker uha nej, jeg har allerede brugt alt for mange penge, så er det ikke her du skal spare. Din boligadvokat vil alt andet lige spare dig for mange penge. Bare det at han går med i banken og forhandler på dine penge, kan reelt betyde mange hundrede tusinder i besparelser. 

Din boligadvokat vil, især hvis han er lokal, nemt kunne fortælle dig om der er lokale planer fra kommunens side, der gør at du bør genoverveje at købe en bolig i området. Det kan være både positive som negative planer. Planer om et indkøbscenter som gør det nemmere at købe ind er positivt, men de fleste syntes næppe at en motorvej i baghaven er så sjovt.