Kvalitets epoxy maling – find den online

21 juli 2022
admin

editorial

Hvis du leder efter en måde hvorpå du kan opdatere gulvet i dit hjem eller på dit kontor uden at det skal koste dig hvad der savrer til spidsen af en jetjager, er epoxy maling en god mulighed. Den er nem at påføre, fås i mange forskellige farver og er meget holdbar. Desuden er den en overflade malet med epoxy maling at rengøre og modstår pletter og ridser

Epoxy maling tørrer også hurtigt, så du kan normalt gå på gulvet inden for en dag efter malingen. Endelig findes epoxy maling i en række forskellige farver. Du kan finde epoxy maling i de fleste byggemarkeder, og malingen er let at påføre med en rulle eller pensel.

Hvad er epoxy maling?

Epoxy maling er en type maling, der består af to dele: En harpiks og en hærder. Når harpiks o hærde dele blandes sammen, skabes et komposit materiale som, når det påføres betongulve, udgør en hård og holdbar overflade.

image

Epoxy maling er også modstandsdygtig over for snavs og skidt, således at der ikke nemt dannes pletter og ridser, hvilket gør den ideel til områder som er stærkt trafikerede. Desuden tørrer malingen hurtigt og fås i en række forskellige farver. Epoxy maling er således en god og billig løsning hvis gulvet skal have en hurtig overhaling..

Hvad er fordelene ved epoxy maling?

Der er rigtig mange fordele ved epoxy maling, her under dens holdbarhed, nemme påføring og brede udvalg af farver. Epoxy maling er også modstandsdygtig over for pletter og ridser, hvilket gør den ideel til områder med stor trafik. Desuden tørrer den hurtigt, så du kan normalt gå på gulvet inden for en dag efter malingen.

Hvis du ikke er sikker på, hvordan du påfører epoxy maling, kan BB Betongulve hjælpe dig. BB Betongulve har specialiseret sig i betongulve, både renovering og støbning.

BB Betongulve tilbyder også slibning af betongulve og overladebehandling med fleksibel epoxy, så du kan få hjælp med at skabe det perfekte look til dit hjem eller kontor. Klik ind og læs mere på bbbetongulv.dk