Online billån – når du trænger til en ny bil

19 juni 2019
Astrid Pedersen
Online billån - når du trænger til en ny bil

Trænger din gamle bil til en udskiftning, eller har du brug for at udvide familiens bilpark med endnu et medlem? Er du træt af gamle, halvsmadrede biler, som konstant går i stykker, og som sluger litervis af benzin eller diesel – og dermed koster kassen såvel at køre i som at vedligeholde? Så bør du gå efter en af de nyere biler på markedet.

Nye biler er nemlig generelt mere energi effektive og brændstof økonomiske, hvilket betyder, at de kører længere på literen. Dette skyldes, at bilernes motorer for det første er nyere, for det andet er designet til at udnytte det tilførte brændstof mere effektivt. Således er biler af nyere dato også mere miljø og klima venlige – og dette afspejles i lavere grønne afgifter, så her sparer du også en slat. Er du bosiddende i de større byer, vil din parkerings licens tillige blive billigere. Og så er nye biler bare mere drift sikre, hvilket betyder, at de sjældnere har brug for et værksteds besøg.

Tryghed på vejene i en ny bil

Dertil kommer, at du og din familie kan føle jer mere sikre og trygge, når I kører frem og tilbage mellem job, skole, institution eller fritids interesser i en nyere bil. Moderne biler har alskens ekstra udstyr og teknologiske features, som gør kørsel både sjovere, lettere og mere sikker – for eksempel bak kamera og parkerings sensor.

Bremse- og styrings system er også state of the art, hvilket gør en ny bil mere sikker at køre i end en gammel, udtjent bil, hvor begge dele kan være slidt. Der er, med andre ord, god grund til at investere i en ny bil.

Finansiering af din nye bil gennem online bil lån

Du kan tjekke mulighederne for nem og hurtig finansiering af dit bilkøb på Ikano Banks hjemmeside https://ikanobank.dk/laan/billaan 

Flere nyheder