Montering af robotplæneklipper kan tilkøbes
Mange der overvejer at få slået græsset af en robotplæneklipper tøver lidt, når snakken falder på montering af de kanter, der skal fortælle robotplæneklipperen, hvor den skal køre og hvor der ikke skal klippes.
Det vil være lidt øv at komme hjem og finde ud af at ens blomsterbede nu har en højde på 6 mm. Men der er ingen grund til at være urolig i forbindelse med montering af kanterne. Du kan tilkøbe hjælp til kabelnedlægning, når du køber din nye robotplæneklipper.
Det betyder at du hurtigt og effektivt kan komme til at sidde på terrassen og nyde, at du ikke længere skal slå græs. Det kan være nødvendigt at gå kanterne igennem fra tid til anden, selvom maskinerne er designet til at klare den opgave også. Du kan læse mere her https://kabelnedlaegning.dk/montering-robotplaeneklipper/.
Hvorfor en robotplæneklipper?
Der er flere gode grunde til at få en robotplæneklipper, selvom man ikke har en kæmpe stor have. En haveejer med en almindelig størrelse have bruger i snit 29 timer på at slå græs i sommerhalvåret. Det er da tid der kan bruges på noget sjovere. At nyde haven eller på andre projekter i haven eller i og omkring huset.
Det er også en mere miljøvenlig løsning frem for at bruge en plæneklipper, der fungere på benzin eller el da den bliver opladet via solceller og den er designet til at den selv vender tilbage til opladeren, når den kan mærke at den er ved at løbe tør.
Selvfølgelig er det muligt selv at gå rundt og slå græsset dagligt, men det er nok de færreste der har tid og lyst til det, men din græsplæne elsker alt den opmærksomhed. Den stortrives og de små stykker græs der klippes af og som er så små, at de ikke samles op men istedet ender i græsset, fungere som gødning.