3 tips til at undgå at blive låst ude

01 november 2021
Steffen Hansen

advertorial

Hvis du har prøvet at blive lukket ude, eller rigtig gerne vil undgå at blive det, så er der nogle ting du kan gøre for at undgå dette. Det er nemlig rigtig ærgerligt, hvis du for eksempel kommer sent hjem en aften, og opdager at du har glemt nøglen indenfor. Vi har lavet en liste med tre ting, du kan gøre for at forsøge at undgå at blive låst ude af dit eget hjem. Du kan læse mere om, hvad du kan gøre for at undgå at blive låst ude, her.  

Giv din ekstranøgle

En god ide til at undgå at blive låst ude af dit hjem, er ved at du giver en ekstra nøgle til nogle andre. Det kan være naboen, et familie medlem eller nogle andre du kan betro din ekstranøgle til. Dermed kan du altid hente ekstranøglen hos dem, hvis du skulle være så uheldig at låse dig selv ude. 

Hav altid en nøgle på dig

Hvis du altid er ved at glemme nøglerne på vej ud af døren, så kan et andet tip være, at du lægger dem et sted, du ikke kan undgå at glemme dem. Det kan for eksempel være, at du altid husker at tage jakken på inden du går ud af døren, eller at du har en taske du aldrig går ud uden. 

Skulle skaden være sket

Skulle du være så uheldig, at du låser dig selv ude af dit hjem, så findes der stadig en løsning på dette. Du kan nemlig få hjælp af en låsesmed. Nogle låsesmede arbejder endda med døgnvagt, hvis du skulle være låst ude om aftenen. Hvis du mangler en god låsesmed, så kan vi anbefale at du klikker dig ind på http://balleruplaase.dk/. De er erfarne, og står klar til at hjælpe dig, hvis du en dag bliver låst ude af dit hjem.