Find en god maler til dit projekt i hjemmet

20 October 2021
Steffen Hansen

editorial

Et projekt i hjemmet kan bestå af mange ting. Det kan være hovedrengøring af hele huset, små reparationer hist og her, eller få malet en væg eller to i en ny farve. Vi vil kigge på det sidstnævnte i dette indlæg. Her vil vi nemlig hjælpe dig med, hvordan du finder en maler, der kan hjælpe dig med at få klaret malerarbejdet i dit hjem. Læs med her. 

1. Find en lokal maler

Det er klart at foretrække, at din maler er lokal og kender området, du bor i. Det kan være, at dine venner eller familie har god erfaring ved netop denne maler, og derfor kan du føle dig mere tryg. En lokal maler kan komme hurtigere frem til dig, så du ikke skal sidde og vente på, at han eller hun kommer længere væk fra. Så kan du også komme til at betale for meget i kørselspenge oveni det alt andet. 

2. Læs anmeldelser

Hvis du ikke har mulighed for at finde en lokal maler tæt på dig, så bør du overveje at læse nogle anmeldelser af andre malere. Det kan hjælpe dig gevaldigt, når du skal i gang med at finde en maler. Anmeldelser fra tidligere kunder kan hjælpe dig med at vurdere, hvorvidt maleren er i stand til at udføre jobbet. Det kan være alt fra service til hvor lang tid, det kan tage for maleren at fuldføre malerarbejdet. Derfor anbefaler vi, at du får læst anmeldelserne af den maler, som du har i tankerne, før du ringer og hyrer ham eller hende. 

3. Ring til flere

Når du alligevel er i gang med at læse anmeldelser af malere omkring dig, så kan du ringe rundt og få uforpligtende tilbud fra dem. Med flere tilbud er du sikret imod, at du ikke bliver snydt for penge. Der findes mange malere, så prisen kan godt variere meget, fordi udbuddet er stort. Gør dig derfor den tjeneste, og få lidt flere tilbud, end blot ét. Måske du kan spare penge i sidste ende.