En kikkert kan holde i lang tid

22 May 2019
Anders Lundtang Hansen
En kikkert kan holde i lang tid

Der er hørt historier om kikkerter, der har ligget på bunden af havet i flere århundreder og som virkede upåklageligt, når man lige fik dem rensede.

Hvis man så så bort fra den historiske værdi i dem, så havde man faktisk at gøre med nogle ganske gode kikkerter.

Nu er det selvfølgelig ikke på den måde, at du skal anskaffe dig en kikkert nu om dage, for det ville også være noget af et lykketræf, hvis du fandt en gammel kikkert ude i naturen – og så var der måske en ejermand eller et museum, der gerne vil have den (retur).

Men du kan stadigvæk anskaffe dig en god kikkert, og dette kan du gøre hos kikkertland.dk, hvor vi næsten godt tør garantere, at du kan begrave sådan en kikkert ude i jorden i mange år, og så vil den næste generation finde den frem og stadigvæk aktivt kunne bruge den.

Der er dog ingen grund til at grave sådan en god kikkert ned fra kikkertland.dk, når du kan bruge den i mange situationer, om disse så er sjældne eller ofte kommende.

Det kan være, du er et naturmenneske, der godt kan lide at have naturen på nært hold i mere end én forstand, hvor du lige have en kikkert med på dine daglige gåture, så du kan få et nøje kik på dine omgivelser omkring dig, der måske ville blive skræmt, hvis du ellers kom for tæt på.

Vi taler selvfølgelig om dyrene i naturen, der er menneskesky af natur.

Sådan en kikkert fra nævnte butik kan netop holde i mange år, i meget slags vejr og til robuste tag, men det kræver selvfølgelig også, at du holder styr på den, pudser og plejer den og gerne opbevarer den i et etui, der er passende dertil.

Men en god kikkert er bestemt skabt til at blive brugt og ikke bare som pynt.