Psykoterapeut i Vanløse – få hjælp til at vælge en

27 June 2022
Cecilie Mortensen

editorial

Har du brug for at snakke med en psykoterapeut i Vanløse? Men har du fundet ud af, hvor mange forskellige professionelle, der holder til i Vanløse? Så lad os hjælpe dig i denne artikel, så du kan havne hos den bedst mulige. 

Her er måderne, du kan vælge en psykoterapeut i Vanløse 

Hvem har de kompetencer, du søger? 

Det kan måske virke besynderligt, at du skal gå efter en psykoterapeut i Vanløse, som har de kompetencer, du søger. Ikke desto mindre så betyder det, at du kan gå efter en, der allerede har erfaring med din udfordring. Det kan nemlig spille en afgørende rolle ift., hvor god hjælp du får, og hvor meget viden din psykoterapeut har på området. 

psykoterapeut

Hvem virker som et godt match? 

En anden måde du kan vælge en psykoterapeut på, er ud fra, hvem der virker som et godt match. Den personlige kemi mellem dig og vedkommende kan nemlig også have meget at sige for dit forløb. For du skal trods alt gerne være komfortabel med at snakke med den person, som sidder overfor dig. Derfor kan det også være en fordel, hvis du læser mere om vedkommende på psykoterapeutens hjemmeside. Alternativt kan du også ringe eller skrive. Her er det selvfølgelig bare vigtigt, at du lytter og følger din mavefornemmelse. 

Hvornår har psykoterapeuten tid til dig? 

Når det kommer til at få terapi, så kan du opleve, at der kan være ventetid. Og det er selvfølgelig også tilfældet, når det kommer til psykoterapeuter. Henvend dig derfor også gerne med henblik på at høre, hvornår vedkommende har tid i kalenderen til dig.

Hvis du har disse tre ting i baghovedet, når du skal vælge en psykoterapeut, som er den helt rette for dig. Du kan også vælge at kontakte denne psykoterapeut i Vanløse, hvis du vil have lidt hjælp.