Hurtigt og godt prisoverblik

19 January 2020
Signe Hansen

editorial

Du kender sikkert følelsen. Det er søndag og du trænger bare til at ligge i sengen og blive underholdt. Og det er præcis det du kan hos TV2 Play, hvor du får adgang til en verden af fed underholdning, spændende programmer og hårrejsende nyheder.

TV2 Play har ligesom rigtig mange andre streamingtjenester en 30 dages periode, hvor du gratis kan prøve tjenesten. Det er en oplagt mulighed, hvis du ikke er sikker på, hvilken tjenesten du skal vælge i det store hav af muligheder som der er. Efter den 30 dages prøveperiode har du en række af muligheder. Den billigste er basispakken, som du får for kun 49 kroner om måneden. Med den får du adgang til alle programmer, men du må dog leve med reklamerne, som slet ikke er så mange som på deres helt gratis version. Reklamerne kan dog være et lille nostalgisk pust for dig som har levet i flowtv’ets dage.

Vælger du at smide 79 kroner om måneden kan du blive helt reklamefri, til gengæld får du ikke adgang til at livestreame kanalerne og programmerne. Det er ikke sikkert det er en nødvendighed, men hvis du bruger streamingen til at se nyheder eller fodboldkampe kan det være en ulempe, der er værd at betale mere for at slippe for.

For 109 kroner om måneden får du hele pakken. Det inkluderer adgang til alle programmer og mulighed for at livestreame alt. Til gengæld skal du så døje med reklamerne ligesom med basispakken for 49 kr. den helt store pakke koster 139 kroner om måneden og giver dig reklamefri programmer og mulighed for at livestreame alt. Det er dog vigtigt at holde sig for øje, at når du livestreamer, så fungerer det ligesom på flow tv, og du har derfor ikke mulighed for at fjerne reklamerne.

TV2 Play giver dig altså adgang til en verden af underholdning, som du kan nyde på enhver computer og telefon. Så længe du har en internetforbindelse med dig er du klar til at blive underholdt!