Blive rask og rørig uden kemi – prøv de omnipotente produkter med aloe vera og genopret hudens balance

26 September 2019
Sara Mortensen
image

Det er efterhånden ikke ukendt for befolkningens brede del, at kemisk fremstillet medicin også kan have en skyggeside – der findes næsten ingen produkter, der ikke har bivirkninger i større eller mindre grad; nogle fagpersoner mener endda, at man kan blive endnu mere syg af bestemte medikamenter.

Heldigvis ses der også en anden tendens – flere og flere mennesker får øjnene op for naturmedicin, anvendt i årtusinder, men i nyere tidsalder periodisk overset. Nu er det heldigvis tid til renæssance – helt ligesom man ser salget af økologiske varer stige med rasende fart og den generelle bevidsthed om, hvad vi putter i vor krop både ind,- og udvortes højnes.

En af de planter, du helt sikkert bør kende hvad helse og velvære angår, er aloe vera; den er intet mindre end et vidunder! Hos veracura.com tilbydes et kæmpe sortiment af produkter alle udvundet af aloe vera, og nedenfor vil et af disse præsenteres.

“Aloesan Pattesalve” er en salve tilsat aloe vera. Måske har du allerede hørt om kopattesalve? Denne er oprindeligt fremstillet til køer, der efter malkeprocesser har særligt belastede yvere. Kopattesalve kan påsmøres for at nære og reparere.

“Aloesan Pattesalve” ses også anvendt af mennesker – for salvens egenskaber er naturligvis også gavnlige for os, især på ekstra udsat og belastet hud, eksem og/eller mindre sår og rifter.

Brug eksempelvis salven på områder, der ofte ses udtørre – det være sig fødder, hænder og albuer. Det kan også være, at du ofte bevæger dig i klorvand eller tit har hænderne i berøring med rengøringsmidler uden brug af beskyttende handsker.

Ved forkølelsessymptomer er salven også oplagt; mange får forkølelsessår, irriteret og belastet næse ved brug af lommetørklæder og tørre og revnede læber.

I sommerhalvåret kan du med fordel bruge salven hvis du bliver solskoldet eller får varmeknopper.

Salven indeholder ingen skadelige stoffer og er uparfumeret, hvorfor den også kan anvendes på de helt små uden betænkeligheder.

Køb dette – og eventuelt flere – produkter med aloe vera på veracura.com og genopret hudens naturlige balance!