Drikkedunken kan blive redningen i nøden

04 September 2021
Anders Lundtang Hansen

Som udgangspunkt siger man, at mennesket kan fungere i tre døgn uden drikkelse, før de dør.

Det er sådan set ikke så lang tid, og heldigvis går de fleste af os da heller ikke i (så) lang tid uden at drikke noget.

Tænk bare på en almindelig dag for dig hvad du ikke indtager fra vand, måske te og kaffe, en sodavand, iste eller noget helt andet.

Men ikke alle drikke er lige gode for en, hvorfor det også er, at man siger, at hvis man skal i byen og drikke alkohol såsom øl, så skal man huske at supplere med andre væsker uden alkohol i, da det er bedre for kroppen i mere end én forstand.

Skulle man så have lang tid til det nærmeste måltid, så kan det også hjælpe på den værste sult, at man lige får lidt at drikke.

Men er man langt fra at kunne tanke væske op, så er det en smart idé, hvis man kan have en drikkedunk med sig fra https://dingadget.dk/drikkedunke

Så er der altid væske i nærheden takket være den drikkedunk

Det kan jo være, man er ude at gå i skoven, hvor man havde regnet med at fange ens egen mad, men det har man ikke heldet med til, og man tør ikke spise svampe og andet, man finder på jorden, da man ikke ved, om det ene eller andet er giftigt.

Her er det så godt, at man har en drikkedunk på sig med væske i.

Måske er man ude at køre i bus eller tog, hvor man heller ikke kan få noget at spise, og der er ikke mulighed for at købe noget at drikke.

Her kommer hjælpen også en til undsætning i form af en drikkedunk, som man har fyldt op hjemmefra.

Man skal nemlig huske at få noget at drikke, og det kan den drikkedunk hjælpe en med.