eBoligadvokat – er dét det nye?

31 May 2021
Johanne Hansen

Hvad er det lige en eBoligadvokat kan?

Først og fremmest tænker du måske: Hvad er det lige, jeg skal bruge sådan en fancy eBoligadvokat til igen? Fordi punkt et: Hvorfor har jeg brug for en advokat, når jeg står og skal handle med bolig og punkt to: Hvad er det der smarte noget med et e-bogstav foran? 

Der er mange gode grunde til at blive i tvivl, når du hører ordet “eBoligadvokat”. Man kender nemlig dele af ordet men sammensat, kan det godt virke en lille bitte smule “off”, hvis du spørger undertegnede. 

Af samme årsag kommer her en lynhurtig forklaring. Så er du også med på hvorfor du har brug for en eBoligadvokat. 

E som i …?

E som i noget, der er online. Når du har fat i en eBoligadvokat, betyder det blot, at du kan sende dokumenter og andre ting digitalt, og at advokaten generelt anser sig selv som værende utroligt digitalt anlagt. Det har blandt andet betydning for behandlingstiden, professionalismen og effektivitet, der alle vil stige, i og med, at produktiviteten stiger, når tingene lagres online – og det samme gør kommunikationen i blandt dig og din advokat. 

Bolig som i …?

Bolig som i din bolig, nemmere kan det faktisk ikke siges. Det betyder, at der er en advokat, der ikke kører din sag som på hel gammeldags maner, hvor to er i konflikt, men en mægler, der hjælper dig med alt det praktiske, når det kommer til boligkøb fx. 

Advokat som i…?

Som i lige præcis det ovennævnte: nemlig en advokat, der hjælper dig med alt det praktiske, som der skal være styr på, hvilket også betyder juridiske dokumenter, der kan være svært at danne sig et overblik over, når man er igang med for eksempel et boligkøb. 

En boligadvokat er generelt god at have, hvis du vil være sikker på, at tingene går som planlagt.