En af de RIGTIG smarte ting ved mad ud af huset

18 June 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Mad ud af huset kan man få i mange anretninger, størrelsesordner og ikke mindst specifikationer, som man kan ønske sig fra diverse steder af, og her kan det være værd at fremhæve Kokken og Jomfruen i den forbindelse.

Man ser dem benyttet ved de store anledninger, som der er skelsættende begivenheder for familien, hvor man virkelig skal markere, at der er sker noget specielt i hjemmet.

Det kan også være til en fernisering, et jubilæum eller en reception, at man benytter sig af mad fra dem.

Og man ser også flere og flere, der benytter dem til mere uformelle anledninger, hvor man så måske beder de respektive medlemmer/gæster om at spytte i kassen til betalingen.

Således er der mange lejligheder – store som små – man kan anvende mad ud af huset.

Men har du tænkt over en af de rigtig smarte fiduser ved at benytte sig af sådan en ordning?

Med mad ud af huset er der til mad længe – på flere måder

For hvis man virkelig har sammensat sig en menu, som man har glædet sig til, og som der så også lever op til ens forventninger, når man endelig indtager det, så ville man næsten ønske, at man havde mere plads i maven.

Men man vil jo heller ikke have ondt i maven, så man behersker sig; så kan man eventuelt få lidt at spise senere på dagen/aftenen, når det er tid til natmad, eller de sidste gæster kommer, så man skal varme lidt mad op.

Men der er jo også stor chance for, at der bliver rester tilovers, da det trods alt er bedre, end at folk går sultne hjem.

Så har man pludselig til frokosten og aftensmaden dagen efter, hvis der nu blev levnet nok.

Hvis muligt, så kan man jo også give gæsterne noget af maden med hjem, så det ikke går til spilde, da det trods alt ikke kan sælges igen eller genbruges – så undgår man madspild.