Er du god nok til at bruge dit lokale apotek?

31 July 2021
Cecilie Mortensen

Hvis ikke du allerede er god til at besøge dit lokale apotek, så er der alle gode grunde til at begynde på det. De grunde kan du også få listet herunder.

Derfor skal du besøge dit lokale apotek

Få god rådgivning omkring brugen af medicin 

Når du tager på apoteket, så er der utrolig god rådgivning at komme efter, hvis du skal have din faste receptmedicin med hjem. Det samme gælder naturligvis også, hvis du skal ind og købe medicin, du kan få i håndkøb. Du kan derfor også forvente, at der altid står professionelt og uddannet personale til rådighed, som kan hjælpe dig med, hvordan du helt præcist tager den medicin, du skal have, og hvad du skal være opmærksom på. 

Få hjælp til at finde de rette produkter

På dit lokale apotek kan du selvfølgelig også få hjælp, uanset om du skal finde produkter til dit spædbarn, du skal finde en creme til eksem, du skal finde plaster til et sår eller lignende. Du har derfor god mulighed for at finde præcis det produkt, som passer til din situation. Grib derfor også muligheden for at spørge personalet på dit apotek omkring det, du er kommet efter.

Få lavet pillepas på dit apotek

Ved at tage forbi dit lokale apotek, så har du også mulighed for at få lavet et pillepas. Det vil være aktuelt for dig, som skal ud og rejse, og hvor du skal have stærk medicin med, som du får på recept. Det kan være sovemedicin, eller medicin som generelt går ind og påvirker centralnervesystemet lidt mere end normalt. I disse situationer skal du have et pillepas med, som du kan vise, når du rejser. 

Der er altså flere gode grunde til, at du skal tage forbi det apotek, som er i netop din by: https://lyngby.apotekeren.dk/