Er du ikke allerede overgået til træpiller – så skal du gøre det nu!

15 juli 2019
Anders Lundtang Hansen
Er du ikke allerede overgået til træpiller - så skal du gøre det nu!

Hvis man bare følger en anelse med i nyhederne eller bare ser en enkelt politisk debat eller to, så ævler og kævler politikkerne en hel masse om specielt miljøet.

Faktisk er det også noget af det, som de fleste vælgere går op i, så man forventer til de fleste partier, at de ikke alene har en holdning til miljøet, men at de også lover at gøre noget markant bedre for miljøet, som kan mærkes og måles.

Som privatperson er man jo også ude efter at få psykisk syndsforladelse i den forstand, at man gerne vil gøre noget godt ved ens husstand, som gør, at man er en god ven for miljøet.

Hvad hvis vi forklarede dig, at det kan du blive og samtidig spare penge på den måde i det lange løb, så det både kommer dig, din pengepung og miljøet til gavn i længden?

Det er sådan set ikke så moderne længere at fyre med træpiller, det har de fleste gjort i mange år efterhånden, men det handler om at have et træpillefyr, der fyrer med træpiller, af den moderne slags, som udnytter pillernes brændeværdi bedst muligt, så mindst muligt går til spilde ude i naturen.

I gamle dage fyrede man op med gas, elektricitet og olie, og nogle gør stadigvæk dette, men det var ikke alene dyrt, man fik heller ikke udbytte af varmen godt nok.

Det gør man derimod, når man fyrer med træpiller og vælger en sort, hvor varmeværdien kan udtømmes vidt muligt.

Selvfølgelig kan det virke som et stort engangsbeløb at skulle overgå til sådan et pillefyr, men i længden vil du spare penge på investeringen.

Man skal bare huske at købe godt med træpiller, så man aldrig står og løber tør, og så sørge for at have dem liggende et sted, så man hurtigt kan hælde dem i fyret.