Få det bedste ud af ølbrygning

11 December 2019
Astrid Pedersen
Få det bedste ud af ølbrygning

Øl er en særdeles indgroet del af den danske kultur. Vi nyder det ved festlige og ved sociale lejligheder – og vi sætter en ære i at have nogle af de bedste bryggerier på dansk grund. Ud over de store kendte bryggerier, som producerer øl som sælges i hele verden, skyder der mikro bryggerier og nye varianter af de traditionelle øl typer op som paddehatte. Hvert eneste år kommer nye til – og dette er til glæde for især de danske øl entusiaster, som begejstres over de mange forskellige muligheder.

Ølbrygning – den givtige hobby

Inden for de seneste år er det tilmed blevet moderne elv at brygge sit øl. Markedet for ølbrygnings udstyr til private er formelig eksploderet på det seneste, som en respons på den øgede efterspørgsel. Flere og flere danskere vil, med andre ord, gerne kaste sig ud i denne hyggelige hobby, og dermed have et anlæg til brygning af øl stående hjemme i køkkenet – eller i bryggerset.

Hører du til denne gruppe, kan du med fordel gå på opdagelse i den online shop på hjemmebryggeren.dk. Hjemmebryggeren er leveringsdygtig i alle former for udstyr og tilbehør, som er nødvendigt, når du ønsker at brygge dit eget øl. I den online shop kan du finde alt fra begynder sæt til ølbrygning (de såkaldte Starter Boxes) og til de særdeles avancerede bryganlæg, som benyttes af semi professionelle hjemmebryggere.

Som absolut novice har du dog kun brug for den før nævnte Starter Box og et Brew Kit for at komme godt i gang. Et Brew Kit er en nøje afmålt og afstemt sammensætning af de nødvendige ingredienser i hjemmebryg, nemlig malt, humle, byg, sukker, gær og selvfølgelig de smagsstoffer, som skal til for at give den enkelte øltype dens særlige karakteristik.

Du kan finde alt hvad du skal bruge til ølbrygning, på hjemmebryggeren.dk