Få et unikt plankebord til en skarp pris

21 august 2020
Michelle Løhde Nielsen

Vil du gerne have et plankebord helt ud over det sædvanlige? Så kræver det, at flere forskellige faktorer skal være i orden. 

Du skal vælge et sted, hvor du er sikker på, at kvaliteten og håndværket er i top. Det kræver arbejde og erfaring at skabe et smukt og holdbart plankebord, så vælg et sted, som du har tillid til. Et sted hvor du ved, at det lever op til dine forventninger og ønsker. 

Få et moderne plankebord i høj kvalitet

Hvis du drømmer om et moderne håndlavet plankebord, så er Hipstory et godt valg. Det er dansk håndværk, når det er bedst, og kvaliteten er ikke til at kimse ad. Her bliver hvert bord gjort til noget særligt, og der bliver brugt tid på at udvælge de smukkeste planker til bordet. Hipstory lægger desuden vægt på at bruge naturlige materiale, som er langtidsholdbare og bæredygtige. Det er derfor det perfekte valg til den miljøbevidste forbruger. 

Når du vælger et plankebord hos Hipstory, så kan du være sikker på, at du får et simpelt og robust bord, der stadig emmer af personlighed. Plankebordet kan både bruges som spisebord, men også som kontorplads. Du kan få specialfremstillet dit bord, så det passer perfekt med det, du ønsker, men du kan også vælge et standardmål i udvalget.

Høj kvalitet til en billig pris

Hipstory stiller sig kritisk over for de høje priser, som mange virksomheder tager for et plankebord. I stedet lægger de vægt på at tilbyde høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris, og det betyder, at du kan få det plankebord, du drømmer om, men stadig til en billig pris. 

Klik ind på deres hjemmeside https://www.hipstory.dk/ og gå på opdagelse i deres udvalg. Der er forskellige typer plankeborde at vælge imellem, så du kan finde den, der matcher det, du søger.