Få hjælp til mange forskellige former for kørsel i Nordjylland

28 august 2019
Emilie Jacobsen
image

Når du skal have andre til at køre for dig, er det vigtigt, at du sørger for at vælge nogle, der er pålidelige. Det værste er at stå og vente på dem og være bange for, at jeres tur alligevel ikke kan blive til noget, fordi de ikke kommer. Det er lige meget, om du har hyret dem til turistkørsel, handicapkørsel eller til at køre skolebørn til og fra skole. 

Skal du have nogen til at hjælpe dig med skolebus, transport af plejehjemsboere eller turistkørsel i Nordjylland, er det en god ide for dig, at du ser nærmere på Fjerritslev Busserne. De har stor erfaring med at køre med mange forskellige former for mennesker og kan derfor hjælpe dig i mange forskellige former for situationer. De har busser til en lang række forskellige formål, deriblandt også hvis I skal have handicappede eller ældre i kørestol med. 

Vil I på sightseeing i Nordjylland, er det derfor oplagt at vælge dem. De kan køre jer til alle de sædvanlige og usædvanlige turistattraktioner. Det er derfor en kæmpe fordel for jer. I kan for eksempel tage til Skagen, Nationalpark Thy, Klitmøller, Frederikshavn, Hirtshals, Blokhus og mange andre steder. Det er helt op til jer, hvor turen skal gå hen. Fjerritslev Busserne kører jer bare. 

Skal I på rejse, kan de dog også hjælpe jer med opgaven. Det kan for eksempel være, hvis I er en større gruppe, der gerne vil på tur fra Nordjylland til Padborg. Der kan I komme ned og opleve et helt andet landskab – og har gode muligheder for at smutte over grænsen efter lækkerier. 

Eller måske vil I hellere til hovedstaden og se nogle af seværdighederne derovre og gå i butikker. Intet problem, der kan Fjerritslev Busserne også køre jer hen. I skal altså bestemt ikke lade jer vildlede af, at de er lokalt forankrede – de kan også køre jer mange andre steder hen.