Få flere fordele med en luft vand varmepumpe

16 December 2021
Astrid Pedersen

editorial

Når fyret skal skiftes ud er det værd at overveje om efterfølgeren skal være et nyt fyr eller en moderne og energi effektiv varmepumpe. Sidst nævnte vil faktisk kunne spare dig for rigtig mange penge i løbet af de næstkommende år.

Du vil nemlig med en luft til vand varmepumpe kunne skrue heftigt ned for dit energi forbrug uden samtidig at skrue ned for varmen. Og så skåner du samtidig klimaet når du skrotter fyret til ære for en varmepumpe.

Hvad koster luft til vand varmepumpe?

Du skal regne med en større engangs udskrivning i forbindelse med køb og montering af en luft til vand varmepumpe. Selve prisen på varmepumpen varierer selvfølgelig en del alt efter varmepumpens mærke, størrelse og kapacitet, lige som prisen på montering og installation er forskellige fra firma til firma.

Du bør dog aldrig gå på kompromis med kvaliteten af hverken varmepumpe eller leverandør når du skal have etableret den varmepumpe løsning som skal forsyne dig og din familie med opvarmet brugsvand og cirkulations de næste mange år. Det handler om at finde en luft/vand varmepumpe som i ydeevne matcher din gamle fyr således at du ikke står uden varmt vand i haner eller radiatorer midt i den kolde vinter.

image

Hvis du vælger en varmepumpe som passer perfekt til boligens størrelse og husstandens behov helt fra starten får du mest mulig varme for dine penge. Og derfor bør du, såfremt du er det mindste i tvivl, få professionel assistance i forbindelse med valg og indkøb af varmepumpe.

Lad Amalo hjælpe dig med at finde den rette luft/vand varmepumpe

Det københavnsk baserede VVS firma Amalo, som igennem mange år har specialiseret sig inden for varmepumper, vil med sikkerhed kunne tilbyde dig den rette hjælp til valg, montering og efterfølgende servicering af din og din families nye varmepumpe. Kontakt Amalo direkte via hjemmesiden Amalo.dk