Find den rigtige walkie-talkie til dit næste actionadventure!

29 oktober 2019
Louise Iversen
Find den rigtige walkie-talkie til dit næste actionadventure!

Det er nødvendigt at kunne kommunikere løbende, pålideligt og uforstyrret, når du er i marken, på patrulje eller på jagt – og her er mobiltelefonen ofte ikke nok. En mobil er ofte ganske skrøbelig, batteritiden kan svigte, det kan være dyrt og signalet kan svigte.

Du kan derfor have brug for enten walkie talkie eller headset. Hos den altid fantastiske leverandør af alt til militær, politi og outdoor, XtraGrej.dk, kan du finde et udvalg af førnævnte i allerbedste kvalitet – og der er noget, der matcher ethvert behov.

Eksempelvis kan du få walkie-talkies af mærket “Cobra”. En særligt anbefalelsesværdig model er “Adventure AM1035 FLT”. Denne kan, som en af få, anvende DCS, der står får Digital Coded Squelch. Med denne får du hele 121 underkanaler, hvilket giver optimal sikkerhed og de bedste forudsætninger for en kommunikation helt uden forstyrrelser. Desuden er radioen licens-fri.

Et andet bud er “Cobra AM1035 walkie talkie radio Twin Pack”. Denne model er vandtæt, hvilket gør den helt ideel til hikes, shelterture eller andre former for outdooraktiviteter med risiko for nedbør eller ophold nær vandkilder. Radioerne har et væld af gode funktionaliteter – nævnes kan en rækkevidde på hele 12 kilometer, håndfri VOX stemmeaktivering, transmission samt VibrAlert, der er patenteret af Cobra. Dette er tilbagemeldinger i form af vibrationer, der lydløst giver dig besked om et indkommende kald. “Cobra AM1035” kan kommunikere med alle andre PMR 446’ere, så du kan føje til din eksisterende samling eller opkoble med andre radioer.

Se også de andre walkie-talkies samt headsets hos XtraGrej.dk. Ligemeget hvad du søger, så kan du med garanti finde det. Har du spørgsmål eller er du i tvivl om, hvad du har behov for, så føl dig altid velkommen til at tage kontakt – medarbejdere sidder klar til at hjælpe og vejlede, så du får det rette produkt hjem.