Find geniale gaveidéer

26 oktober 2021
Miranda Denise Rendboe

advertorial

Klik her og find geniale gaveidéer

Find den perfekte gave, om du leder efter en til mormor, onkel, far, bror, kæresten eller kollegaen. 
Du kan finde en top ti over alle gaver, men du kan også gå ind og vælge anledning, eller om det er til hende, ham, teenageren, børn eller hvem end, det skulle være. Du kan også gå ind i gavekategorier, hvis du for eksempel ved, at gaven skal være en slags spaophold, en fotogave eller lignende.  De har også en gavefinder, som er en gavesøgemaskine. Her kan du indsætte en budget, hvem den er til, interesser, gavetyper, vigtige kriterier så som fri fragt, gratis retur eller hvad end, der vigtigt for lige denne opgave. 

Søgemaskinen

Du finder over 4000 gaveidéer kun ved loyale danske hjemmesider samt hurtig levering. Vi kan afprøve gavesøgemaskinen, vi prøver med en gave til “hende”, “Personlig” og “chokoladdeelsker” med et budget på 200 kroner, og at det skal være en “unik gaveidé”. Her får vi mulighederne: en hjerteformet chokolade med et selvvalgt billede og en æske med chokolade, hvor der står en personlig hilsen i chokolade, samtidig er også roser i boksen. Der er også mulighed for chokolade i små brikker med et selvvalgt billede som et puslespil bare med chokolade. Den sidste mulighed er chokolade med en selvvalgt tekst skrevet på. 

Prøver vi noget i en helt anden retning, kan vi sige, at gaven skal være til “ham”, “sjov” og et budget på 4-800 kroner. Her finder vi blandt andet en stander til at holde en AK47-glasflaske, hvor der medfører 4 whiskyglas, som også kan stå på standeren. Der kan hældes whisky eller en anden drikkelse i glasflasken, dette vil være en hidtil uset gave af de fleste, og den kan stå og pynte i hjemmet, og der vil vækkes opsigt, når der hældes af den.