Gør det selv: Skift en Iphone 8 skærm

26 juli 2021
Silje Hansen

Apple er et af de førende brands i hele verden, når det kommer til elektronik. Her har de gennem årene udviklet nogle af de mest sælgende elektroniske enheder som smartphones, bærebare computere og høretelefoner. Det er et brand der for alvor er blevet kendt i hele verden. De var nogle af de første til at komme på markedet med en revolutionerende telefon og computer, som havde fokus på design og kvalitet. 

Er du en af dem som har en iPhone, så kan du med fordel læse med her. Generelt er Apple produkter højere i prisen end mange af de lignende produkter på markedet. Det kommer af kvaliteten på deres produkter. Hvis din iPhone derfor går i stykker, så kan det som regel bedre svare sig at reparere den frem for at købe en ny.

Her kan du enten vælge at besøge en mobilreparatør eller gøre det selv. Der er visse elementer som du nemmere kan skifte selv end andre. Her er udskiftning af en skærm både nemmere og billigere for dig at gøre selv

Sådan skifter du en skærm på en iPhone 8 

Har du tabt din iPhone 8 eller er skærmen gået i stykker på anden vis, så kan du få den til at se ud som ny igen ved at udskifte skærmen. Det kræver naturligvis, at du ved, hvordan man skiller iPhonen ad, samt har det nødvendige udstyr og tape til at sætte skærmen på igen. Dermed kommer din skærm til at fungere og se ud som ny igen. Det er generelt et stykke arbejde der vil tage ca. 20 minutter at klare. Du kan blandt andet finde nogle videoer på nettet der viser, hvordan du udskifter en skærm.

Her kan du købe en ny iPhone 8 skærm

Hvis du leder efter reservedele til en iPhone 8, kan du med fordel besøge phone-parts.dk. Her kan du også købe en billig iPhone 8 skærm.