Hvad du kan lave i weekenden

21 september 2021
Steffen Hansen

Har du haft en travl uge med mange opgaver eller projekter, som du skulle komme i mål med? Så er weekenden, hvor du skal få slappet af og hygge om dig selv selv, med din kæreste eller familien. Måske vil du gerne opleve noget nyt eller tage på en udflugt, hvor I kan tilbringe kvalitetstid sammen. I dette indlæg vil vi komme med gode idéer til, hvad du kan lave i din weekend. Læs med her.

 

 

Skovtur

Elsker du at tilbringe tid i naturen, så vil en skovtur være ideel til dig. Det er noget, som hele familien kan være med til, selv de helt mindste. I kan lave madpakker sammen og planlægge, hvor i vil tage hen på tur. Det kan være en god idé at finde et sted, hvor der kan være lidt forskellige aktiviteter. Det kan eksempelvis være en forhindringsbane eller legeplads. Det vigtigste er, at du er sammen med din familie og i hygger jer. 

 

Kulturelle besøg

Elsker du at opleve nye kulturelle ting, så kan et besøg hos et galleri eller museum være din plan for weekenden. Det skader aldrig at udvide sin horisont inden for kunst. Der er et hav af gallerier i landet, hvor du kan komme og se spændende kunst. Du kan foretage en google søgning, hvor du f.eks. skriver Gallerier i Jylland, så kan du se, hvem du kan besøge. Måske har du også interesse i at købe noget nyt kunst til dit kontor, så vil et kulturelt besøg i weekenden være en god ide. 

 

Praktisk arbejde 

Har du en have, der trænger til en kærlig hånd eller andre projekter, som mangler opmærksomhed. Praktisk arbejde kan også virke afstressende, fordi du kan slå tankerne væk fra arbejde eller skole. Du er også udenfor i det gode vejr, hvor du tilmed kan få motion ved at feje bladene sammen eller luge ukrudtet i haven.