Hvad sidder man bedst i? – i en Hay sofa!

22 May 2019
Anders Lundtang Hansen
Hvad sidder man bedst i? - i en Hay sofa!

Ah, når man lander derhjemme efter en lang arbejdsdag og kan flade ud i en sofa, hvor man kan brede armene ud, lægge dem på ryglænene bag en og langs siden, hvis man har en større sofa af slagsen, og man kan måske endda supplere med at slænge stængerne ud på chaiselongen eller lægge en enkelt arm på hjørnesofaens led, hvis man sidder i krogen på sådan en sofa.

Eller hvad med, når man er hjemme hos andre for at spise, og man glæder sig til at komme over i de tilstødende gemakker, hvor man kan sidde lidt mere blødt, efter man har tilbragt aftenen indtil da på nogle hønsepinde af nogle stole ved spisebordet, og så endelig kan falde helt ned i en sofa?

Man oplever nærmest en anden velvære brede sig i kroppen, når man placerer sig i en sofa, og det er da også oftest stuen med sofaen som samlingspunkt, hvor man tilbringer mest tid i, når man ser serier, har vennerne over til bold i skærmen eller spiller brætspil sammen med familie ved sofabordet, hvor bagpartiet er placeret i sofaen.

Selv hvis man for eksempel skal til en jobsamtale, så giver det en anden ro, hvis det udvalgte firma har en sofa stående ude foran, hvor man kan slappe lidt af i og få ro i maven, inden man skal ind til den famøse samtale. En almindelig stol ville ikke kunne gøre det samme for en.

Generelt hvis man er ude for at slappe af og gerne vil sidde behageligt, så kredser de fleste mennesker efter en sofa, de kan side i.

Alle disse slags oplevelser kan man få med en HAY sofa, og hvor skal man så købe den henne?

Det skal man da gøre designdelicatessen.dk.

De penge vil være godt givet ud, så du kan opleve den gode velvære i kroppen, når du trænger til den.