Hvor en elektriker kan arbejde henne

26 July 2019
Anders Lundtang Hansen
Hvor en elektriker kan arbejde henne

På forskellige arbejdspladser er man ofte låst fast til ens vante pult eller skrivebord, hvor man spenderer det meste af arbejdsdagen.

Det kan være alt fra en underviser til en kontornusser, medmindre vedkommende er rejsende sælger, mens man andre steder skal møde ud forskellige steder og arbejde hver dag – nogle gange arbejder man der endda flere dage i træk, hvorfor man ikke engang møder ind på hovedkontoret først, men bare dukker op direkte ved den tildelte arbejdstjans, der ligger væk fra kontoret.

Man tager måske ens egen bil eller en firmabil derud, hvor man skal tilbringe arbejdsdagen. I arbejdsbilen har man så de arbejdsredskaber, som man ved, man får brug for og måske har man taget lidt ekstra med for en sikkerhedsskyld, som det kan tænkes, man får brug for.

På den måde slipper man for at skulle ud at handle de ting ind, besøge hovedkontoret eller tage ud på et fjernlager for at hente de ting.

Sådan er man så forskellig med, hvordan man kan lide at tilbringe ens arbejdsdag. Det er ligesom, når nogle foretrækker at arbejde ude såsom en gartner, mens andre helst vil arbejde indenfor, såsom en sekretær.

Det kan hænge sammen med, at man foretrækker det vante og ikke for mange forandringer, mens andre trives med ikke at vide, hvor den næste opgave kommer til at foregå.

Dette ser man blandt andet hos elektrikere, som kan møde ind på hovedkontoret en morgen, og så venter der en given opgave et sted ude i landet enten langt væk eller tæt på.

Er det så en større opgave, så vælger man oftest at tage direkte derhen eller overnatte i nærheden, indtil opgaven er klaret, så man ikke skal rejse for meget hver dag.

Hvis du her til slut er begyndt at tænke, at du faktisk står og mangler en god elektriker til at hjælpe dig, så skal du ikke lede længere:

https://erik-fals.dk/