Label m – hårplejeprodukter der er, hvad de lover!

02 september 2019
Louise Iversen
Label m - hårplejeprodukter der er, hvad de lover!

Er du træt af at smide penge efter hårprodukter der lover guld og grønne skove, men aldrig leverer det påståede resultat? Det gælder ihvertfald her! Hvor mange gange har man ikke investeret i alskens pleje og styling, blot for at blive skuffet? Med label m er det slut!

Den italienske superduo Toni og Guy Mascolo tog turen til den vibrerende storby London i 50’erne i følgeskab med den resterende familie. Familiens overhoved, brødrenes far, var en fabelagtig frisør, og det løb i generne; faderen videregav sin kunnen til sønnerne, og lærte dem at trylle. 

I 1968 blev den verdenskendte virksomhed Tony&Guy grundlagt. På daværende tidspunkt var der ikke, som det ses idag, frisørsaloner, der betjente begge køn – kvinderne gik til damefrisør, og mændene besøgte barbershops. Det lavede brødrene om på, og nu fandtes saloner, der henvendte sig til begge køn.

Der skulle ikke gå lang tid, førend Tony&Guy var både kendte og anerkendte i England. Deres butikker var stuvende fulde, og en klipning skulle bookes langt ud i fremtiden. Brødrene vedblev at udvikle sig, og begyndte sågar at vinde ærefulde priser for de produkter, de lancerede. 

I 2005 kunne vi for første gang her i landet købe produkter fra label.m, der er udviklet af Toni og datteren Sascha Mascolo-Tarbuck. Label.m udpsrang af passionen for og innovationen af pleje,- og stylingprodukter til mænd og kvinder. Den mangeårige erfaring hos de dygtige og kompetente udviklere i virksomheden har betydet en kontinuerlig forbedring af teknikker og opskrifter, og mærket er et synonym med kvalitet, fashion og couture.

Produkterne taget udgangspunkt i naturlige ingredienser som virksomme ekstrakter fra planter og vitale essentielle olier, ligesom de er fulde af sunde og nærende vitaminer.

Langt størsteparten af sortimentet er helt fri for parabener, sufater og sodium chlorid. 

Forkæl dit hår med de fantastiske produkter fra label m – de kan købes hos den velassorterede webshop smukkere.dk til fordelagtige priser. Du vil med garanti ikke fortryde!