Lad den lokale Århus murer hjælpe dig med byggeriet

27 december 2020
Astrid Pedersen

Skal du renovere din bolig, eller har du store planer som involverer nybygger? Så har du sandsynligvis brug for en dygtig murer. Og her kan du med fordel vælge en lokal én af slagsen.

Vælg den rette murer i Aarhus til dit byggeprojekt

Uanset om du står med en større entreprise på hånden eller om du blot har brug for hjælp til opsætning af fliser på dit badeværelse kan du trygt kontakte Harald Røgen & Sønner ApS.

Harald Røgen & Sønner ApS er en entreprenør virksomhed som tilbyder ydelser inden for kloakering og byggemodning, murer arbejde, autoriseret VVS arbejde og udlejning af maskinel og materiel til bygge og anlægs branchen. Hos Harald Røgen & Sønner ApS finder du et dedikeret team af kompetente murere – såvel murermestre, svende og lærlinge – som står parat til at hjælpe dig med dit projekt.

Ingen opgave er for stor eller for lille for de dygtige murere tilknyttet Harald Røgen & Sønner ApS som ser en udfordring i alle former for murer arbejde. Blandt Harald Røgen & Sønner ApS’ fremmeste murer projekter er opbygning af våbenhuset til Stjær Kirke – en opgave som krævede et godt overblik og sans for detaljen. Den fine gamle kirke havde brug for et våbenhus opført i respekt for kirkens traditionelle og historiske stil og islæt. Og Harald Røgen & Sønner ApS løste opgaven til UG med kryds og slange.

Du kan altid få et skarpt tilbud på murer arbejde i din bolig hos Harald Røgen & Sønner ApS. Harald Røgen & Sønner ApS kan hjælpe dig med alle opgaver som involverer sten og mørtel, for eksempel reparation af fuger i dit hus, opmuring af indendørs og udendørs mure og vægge, renovering af din skorsten eller opsætning af fliser og klinker.

Du kan læse mere, og kontakte Harald Røgen & Sønner ApS direkte, via hjemmesiden rogen.dk