Lad et professionelt parkeringsfirma stå for dine parkeringspladser

05 May 2021
Astrid Pedersen

Som administrator af en privat ejendom med dertil hørende ligeledes private parkeringspladser kender du sikkert godt til problematikken med uvedkommende parkering. Dette kan være til stor gene for de beboere eller ansatte i ejendommen, som har retmæssigt krav på disse parkeringspladser.

Især i byzoner er det problematisk, når udefra kommende bilister sniger sig til parkeringspladser på privat grund. Der er nemlig ofte indført betalingsparkering i byerne, hvilket betyder, at medarbejdere eller beboere i ejendommen er henvist til parkering langt fra deres bolig eller arbejdsplads, hvis de vil slippe for at betale for parkering. Og det kan jo ikke være rimeligt.

Få hjælp til løsning af parkeringsproblemer

Hvis du ikke selv mener, at du har tid til at tjekke parkeringspladserne flere gange om dagen for at uddele bøde forlæg til parkeringssyndere, kan du med fordel alliere dig med et professionelt parkeringsfirma. Her vil du kunne få hjælp til at administrere dine parkeringspladser, således at disse ikke konstant optages af uvedkommende bilister.

Et parkeringsselskab så som UnoPark vil kunne hjælpe dig med alt fra skiltning til parkeringsopsyn ved uddannede parkeringsvagter. Dette vil løfte en betydelig byrde fra dine skuldre og give dig mulighed for nem administration af dine parkeringspladser.

Som kunde hos UnoPark får du nemlig mulighed for selv at tilgå din parkeringsløsning via et smart online administrationsmodul via din pc eller gennem en app, som kan installeres på smartphone eller tablet. På den måde kan du selv udstede eller tilbagekalde parkeringstilladelser – såvel de midlertidige som de permanente – uanset hvor du befinder dig. Og så er det op til de dygtige parkeringsvagter at udstede parkeringsbøder til de, som parkerer uden hjemmel.

Bliv kunde hos UnoPark og få alle fordelene

Du kan kontakte UnoPark i dag og få en snak om dine behov for en passende parkeringsløsning via hjemmesiden UnoPark.dk.