Ølbrygning -en morsom hobby for alle

19 januar 2020
Astrid Pedersen

editorial

Er du øl entusiast – og elsker du at prøve kræfter med nye smags varianter af de gyldne dråber? Nærer du en hemmelig drøm om en dag selv at kunne brygge dit eget øl, og dermed selv bestemme smag og styrke på øllen? Og synes du, at det kune være sjovt at se vennernes ansigter, når du serverer dit eget hjemmebryggede øl i flotte flasker med etiketter efter eget design?

Så er det sådan set bare om at komme i gang. Ølbrygning som hobby har aldrig været mere populært end det er i dag. Derfor kan du nemt og hurtigt anskaffe dig det mest nødvendige ølbrygning udstyr, som findes i rigt udvalg på nettet. Og det behøver ikke at koste dig en formue!

Hvor finder jeg det bedste udstyr til ølbrygning derhjemme?

Hvis du leder efter godt begynder udstyr til ølbrygning, kan du med fordel tjekke webshoppen på hjemmebryggeren.dk. Hjemmebryggeren.dk er en online butik, i hvilken du finder alt, hvad du skal bruge for at komme godt i gang med dit hjemmebryggeri.

En såkaldt Starter Box fra hjemmebryggeren.dk er ikke særlig dyr- og så fylder den ikke særligt meget. Du behøver ikke at tømme din garage eller dit hobby rum for at få plads til det beskedne udstyr, som foruden to gærspande gærrør og literskala består af hævert med pumpe og flaskefylder, 1,0 liter Horolith, hævert med pumpe og flaskefylder, et analogt termometer, måleglas og vægtfyldemåler, blød børste og stiv børste til rengøring samt en håndholdt kapsel påsætter og 100 kapsler.

Med denne Starter Box er du godt hjulpet, når du ønsker at lære de grundlæggende principper bag ølbrygningens processer. Til din ølbrygning på din Starter Box skal du bruge en Brew Kit, som indeholder alle øllens vigtige ingredienser samt diverse krydderier og smags stoffer, som er unikke for hver øl type. Find din Starter Box på hjemmebryggeren.dk