Receptmedicin i odsherred – nemt og hurtigt

10 juli 2021
Johanne Hansen

Nem og hurtig medicin

Som et led i Corona er de forskellige apoteker begyndt at åbne op for bestiling af receptmedicin, hvilket nemt og hurtigt kan hjælpe dig på rette vej, hvis du har brug for akut medicin. Det giver dig den rette fleksbilitet, som du har brug i lukkede tider. 

Hvis du for eksempel står og skal bestille receptmedicin i odsherred, kan det være nemt og belejeligt, først lige at tjekke deres medicin. Tjek gerne om de for eksempel er fleksible og kan levere alle tider på døgnet – det er ikke alle apoteker, der kan det. 

Derudover kan det være en god idé at undersøge, om de har levering eller hvad status er på dette. Det er nemlig heller ikke altid, at de har det. 

Plejehjem kan også modtage medicin

Hvis du for eksempel har en bedsteforældre på plejehjem, kan du også lynhurtigt undersøge om det mon kan være at medicinen kan blive leveret direkte på apoteket – det kan nemlig også være en mulighed.

Generelt er det altid en god idé at få leveret din medicin ud til dine kære på plejehjemmet, da det kan være en hård omvæltning for dem at skulle afsted og selv ud og hente det. 

Derfor kan plejehjemmets personale også gøre brug af fleksibel levering fra apoteket, hvis nu at beboerne desværre ikke selv har nogle børnebørn eller børn, der kan sørge for at få medicinen leveret. Altså vil du lynhurtigt opleve, at varerne bliver leveret til døren, plus at man lynhurtigt får givet beboerne en tryg oplevelse. 

Undersøgelser siger, at beboere der føler sig utryg, er også dem, som er mest ude af huset samtidigt med, at de for eksempel er hurtigt glemsomme eller lignende. Et komme uden for hjemmet, kan nemlig virke distraherende og at få medicinen direkte leveret til døren kan ændre på dette faktum.