Rigtig meget mere end bare autolakering

21 september 2019
Anders Lundtang Hansen
Rigtig meget mere end bare autolakering

Ved autolakering forestiller de fleste mennesker sig nogle personer, der står i et meget aflukket rum, hvor der dårlig kan sive en prut ud gennem afdækningen, mens de er pakket ind i hvide beskyttelses-kirtler, og de har en maske for munden, mens de sprøjtelakerer en bil.

Sådan foregår meget autolakering også, og det kan da også minde om den slags, hvor man maler en bil, da de to situationer til forveksling kan minde om hinanden.

Men der er selvfølgelig forskellige måder at udøve dette på, som passer bedst til den given person, der skal udføre lakeringen.

Dog findes der også mange andre former for lakering, og noget af det har endda ikke at gøre med biler, var du klar over dette?

Det er da klart, at mange firmaer, der beskæftiger sig med autolakering, hovedsageligt begår sig med biler, men de udfører også andre ting, der kan minde om det med at lakere.

Dette kan blandt andet være sandblæsning eller pålægning af rustbeskyttelse, da værktøjet ligner lidt hinanden og processen er nogenlunde den samme, hvor man forsøger at dække bilen til med denne beskyttelse og lakering, hvor der er brug for det.

Mange af disse firmaer har da også speciale i nogle bestemte biltyper, da de har valgt både at kunne klare overordnede opgaver, men så også klare bestemte typer opgaver, så de kan lokke forskellige kundetyper til deres forretning.

Den slags kan blandt andet være, hvis man som firma har specialiseret sig i at lakere vetaranbiler eller andre biltyper, der måske ikke lige er personbiler.

Dog kan denne lakering også foregå, som vi tidligere nævnte, på andre ting end lige biler, og det sker endda fra samme firmas side.

Et eksempel kan for eksempel være, at man udfører af døre, køkkenlåger og andet, der kunne trænge til dette.

Så næste gang, at dine køkkenlåger trænger til en lakering, så tænk på et firma, der har at gøre med lakering af biler – de kan måske hjælpe dig!