Senge er noget af det sværeste at flytte rundt på

28 april 2021
Anders Lundtang Hansen

Det er egentlig ikke så meget i starten, når man køber en ny seng, at man har problemer med den.

Den kommer nemlig oftest i mindre stykker, som der er pakket ind, og som således er lettere at bære på, og som man så kan sammensætte, hvor man gerne vil have sengen til at være.

Trænger du til at blive inspireret til en ny seng, så kan du hente inspiration her: https://norliving.dk/shop/frontpage.html 

Men herefter sætter man den oftest sammen, så den ikke kan eller er meget svær at skille ad igen – og så er der jo også kommet madrasser, sengetøj, nips og meget andet til sengen, som nu indgår som hele pakken af en seng.

Oftest bliver den seng i det samme lokale, indtil man udskifter den, så sengen får sjældent et nyt rum at “bo” i, men hvis man så skal flytte, så er det en helt anden sag.

Hvordan har du tænkt dig at flytte sengen?

Mange familier har måske specielle, robuste møbler, som er virkelig tunge at bære, når man skal hjælpe dem med at flytte, men det er slet ikke sikkert, at man støder på den slags.

Men har du nogensinde hjulpet nogle med at flytte, som ikke ejede mindst én seng? Nej, vel.

Og det kan være sådan en dobbeltseng eller en himmelseng, man har med at gøre, og så forsøger man jo at se, om man kan dele den ud i mindre dele, men det er måske ikke muligt i samme omfang som i det antal, man fik sengen i til at begynde med.

Men man kommer måske ned til nogle mindre dele, men måske kan man lade madras og sengetøj liggende? Nej, nu regner det udenfor, mens man skal flytte, så det duer ikke.

Så skal sengen også kartes ud og ind ad dørindgange.

Så tænker man på, hvordan overhovedet fik den seng ind i sin tid. Nå, jo, den kom i mindre dele.

Disse ting skal man tage i betragtning, når man skal flytte en seng, efter den er samlet.