Spar på pladsen ombord med et Rocna anker

30 september 2020
Astrid Pedersen

Skal båden forkæles med et nyt anker? Så bør du overveje et let og moderne Rocna anker.

Findes der et Rocna anker som passer til min båd?

En stor fordel ved Rocna ankre er netop at du altid vil kunne finde et Rocna anker som passer præcist til din båd, uanset dennes mål og vægt. Hos Bådbiksen finder du en smart oversigts tabel hvori du ud fra størrelsen på din båd kan finde lige præcis det Rocna anker som matcher.

Det betyder at du ikke behøver at købe et anker som måske i virkeligheden er lidt for stort til din båd. Da et Rocna anker samtidig er et uhyre effektivt anker har du også kun brug for et enkelt ankerspil. Du kan således spare en del plads ombord ved køb af et Rocna anker som passer perfekt til lige netop din båd.

Er der andre fordele ved at købe et Rocna anker?

Blandt en af de største fordele ved det moderne Rocna anker kan nævnes ankerets konstruktion. Et Rocna anker vil altid vende den rette vej når det trækkes over havets bund, hvilket sikrer at det hurtigt får fat, og at grebet i bunden er sikkert. Et Rocna anker har faktisk den optimale holdkraft, og du er dermed garanteret at din båd bliver hvor den skal når du ankrer op med et Rocna anker.

Konstruktionen af et Rocna anker er samtidig uhyre enkel og gør ikke brug af løsdele. Dette betyder minimal risiko for korrosion, og dermed ditto vedligeholdelse. Og når du køber et Rocna anker leveres det desuden med livstids garanti mod brud.

Hvor kan jeg købe mit Rocna anker?

Hos Bådbiksen finder du de populære Rocna ankre i flere forskellige varianter. Du vil kunne bestille et Rocna anker, som passer perfekt til netop din båd, i den online shop på https://www.baadbiksen.dk/baadudstyr/11-rocna-anker/