Vend vrangen ud på din kasket

23 June 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Man kan blandt andet vende vrangen ud på ens kasket, fordi den skal vaskes, så man sørger for, at det område, som der har fået skidt, sved og andet fra ens hoved, også bliver ordentligt vasket, da det ikke bare er den side, som der vender ud mod vind, vejr og insekter, som der bliver beskidt.

Man kan vælge at vaske den med den almindelige side vendt udad den ene gang, mens man skifter over den næste; det kan jo også handle om, hvilken side der er mest beskidt den givne gang, hvor man skal vaske.

Hvis man har fået en ny kasket, så er det også smart at vende vrangen udad, så man kan se, om der gemmer sig pap eller andet i den, der skal smides ud, og desuden er det en god måde lige at give kasketten form på.

kasket

En kasket med vrangen udad er ikke pæn

Men vi må lige slå fast, at det ikke ser flot ud, hvis man tager kasketten med vrangen udad og går med den.

Man kan bilde sig ind, at man prøver at skabe mode, men det ser bare dumt ud, og så er det ikke holdbart, da man kan ødelægge formen på kasketten i længden, og den bliver ikke rar at have på – og så kan den også nemt falde af en igen.

Man skal kun vende vrangen udad på den kortvarigt af de grunde, som vi har opridset her ovenover, for hvis man vender den på vrangen for længe, så går den i stykker, og så bliver det dyrt at eje kasketter, hvis det er noget, som man gør tit med ens kasketter.

Desuden er de jo ikke lavet til at blive båret på den måde, og det er også den flotte side, som man skal vælge at vende udad.