Få mere varme for pengene med en moderne varmepumpe

05 december 2019
Astrid Pedersen
image

I disse dage, hvor kulden sætter ind, kan det godt være svært at overholde de gyldne løfter om at spare på energien, man aflagde i sommerens hede. Det er rigtig fristende at fyre godt op for alle radiatorer i huset og for det varme vand i bruseren om morgenen, for at undgå den snigende kulde. Men dette kan godt gå hen og blive dyrt – for din pengepung såvel som for miljøet og klimaet. Især hvis du stadig bruger de dyre elektriske varmeapparater, eller benytter dig af et udtjent fyr som husets primære kilde til opvarmning af cirkulations vand og brugsvand.

Skån miljøet og spar penge – skift til en varmepumpe

Hvis du ønsker at gøre alvor ud af de gode intentioner, og samtidig skære op imod 80 procent af dine årlige udgifter til opvarmning af boligen, kan du med fordel kigge i retning af de nye, moderne luft til vand varmepumper og luft til luft varmepumper.

Med en varmepumpe, som både er mere energi effektiv og miljø venlig end de konventionelle opvarmnings former, kan du nemlig medvirke til den grønne omstilling, og samtidig spare rigtig mange penge på din varmeregning. Og da du samtidig kan opnå offentligt tilskud til montering og installering af den smarte varmepumpe, har den tjent sig selv hjem i løbet af ingen tid!

Hvilken varmepumpe skal jeg vælge?

Det kan godt betale sig at få professionel hjælp til udvælgelse af den helt rigtige varmepumpe. Din nye varmepumpe skal passe til dit hjem og dine behov både hvad angår størrelse og yde evne. Uanset om du er i markedet efter en luft til vand varmepumpe, som kan erstatte det gamle fyr, eller om dine elektriske radiatorer skal skrottes til fordel for en luft til luft varmepumpe, kan du få råd og vejledning til valg af varmepumpe hos https://www.givekoleservice.dk/varmepumpe-vejle/