Gør brug af smart og fordelagtigt udstyr til fadølsanlægget

09 December 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Fadølsanlægget i sig selv sig selv er den vigtigste ingrediens, og det kan man få fra Torstein Drikkevareservice, og så kommer der sådan nogle ting som fustager, som der er nødvendige, for at man kan få noget ud af et anlæg.

Og selvfølgelig skal man have noget at skænke øllet op i, for det er barbarisk og ulækkert at drikke direkte af hanen – for ikke at sige meget uhygiejnisk.

Men så kommer der dertil også alle de sager, som der måske ikke er decideret nødvendige, men som gør oplevelsen med et fadølsanlæg noget sjovere at have med at gøre.

Dette handler blandt andet om, hvor man sætter det op, og hvad man bruger det til; hvilket automatisk vil ske ved hver benyttelse.

Her høster man sig nok en del erfaringer, der gør, at man kan forbedre oplevelsen fra gang til gang.

image

Fadølsanlægget skal fungere godt i sig selv – og for dig

Man kan jo vælge at have det et overdækket sted, i mandshøjde, mens man sidder ned; eller man har det stående udenfor, hvor man skal stå op og skænke øllet op.

Så kan man have ølbrikker til folket ved ens anlæg, eller hvor folk nu sætter sig, så de har noget, som de kan placere deres krus eller glas med øl, så der ikke kommer ølringe, der skal gøres rent efter senere.

Man kan også have brug for en skraber, som man kan skubbe skummet af øllet med, for selvom man måske er den bedste opskænker i verden, så er en del skummængde – specielt i starten – ikke til at komme uden om.

Nogle servietter ved hånden er også rare at have, for man ved aldrig, hvornår der er brug for dem.

Bruger man engangskrus, så er det også en idé at have en skraldespand stående tæt ved anlægget, så man nemt kan komme bort med de krus.