Her får du den bedste tandpleje i Vallensbæk

05 October 2022
Anna Marie Aggerholm

editorial

Kun sjældent tænker man på tandlægen som et hyggeligt sted at opholde sig. Det har tandlæge Mille Kjær i Vallensbæk gjort godt og grundigt op med

På Strandvejen i Vallensbæk ligger en fuldt moderne og tidssvarende tandlægeklinik, som har en trofast skare af faste patienter. Først og fremmest fordi medarbejderne er yderst professionelle, men også den hyggelige og personlige atmosfære tiltaler patienterne.

Eftersom klinikken har en størrelse, hvor alle patienter er i direkte kontakt med alle medarbejdere, føler man sig virkelig mødt. Det er ikke uden grund, at deres motto er ”Her er du mere end bare dine tænder”.

Klinikken ejes af tandlæge Mille Kjær, som før uddannelsen til tandlæge i 2007 virkede som sygeplejerske. Mille følger al den efteruddannelse, hun kan overkomme, blandt andet Tandlægeforeningens efteruddannelse i kirurgi.

Desuden møder man tandplejer Sanne, der er uddannet i 1990, og som er specialist i at forebygge tandkødsbetændelse og parodontitis. Katrine er klinikassistent, og senest er klinikassistentelev Meryem kommet til klinikken.

 

tandlæge

 

Alle de grundlæggende tandlægebehandlinger udføres af klinikkens eget personale. Det være sig helt almindelig tandpleje med eftersyn af tandsæt og mundhule, parodontosebehandling, rodbehandling og tandblegning.

Samarbejder med eksterne eksperter

Selvom klinikken er lille og hyggelig, har den et bredt samarbejde med andre specialister i branchen. Skal der for eksempel indsættes implantater eller udføres kosmetiske tandkødsoperationer, varetages de naturligvis af kirurgiske eksperter.

Det samme gør sig gældende for andre former for operationer og proteser.

En af fordelene ved klinikkens beliggenhed er, at der er gratis parkering lige uden for døren. Er man gangbesværet, er der desuden stolelift til klinikken.

Som et ekstra plus har klinikken valgt at lægge alle sine priser ud på hjemmesiden. De fleste mennesker har det bedst med at vide på forhånd, hvor stor deres tandlægeregning bliver, inden de sætter sig i stolen.

Er man stadig i tvivl om prisen, tilbyder Mille Kjær altid at udarbejde et prisoverslag, inden behandlingen påbegyndes. Almindelig praksis er, at patienten betaler umiddelbart efter endt behandling, men større projekter kan naturligvis deles op i rater.