Kan en E cigaret blive for gammel?

28 april 2019
Anders Lundtang Hansen
Kan en E cigaret blive for gammel?

Lad os i denne artikel tage udgangspunkt det eksempel, at du har købt en e-cigaret med henblik på at stoppe med at ryge almindelig tobak enten som nedtrapning eller direkte overgang til udelukkende at dampe end at ryge.

Med stor sandsynlighed har du også købt sådan en e-cigaret hos esug.dk, og hvis du ikke allerede har gjort det, så anbefaler vi, at du gør det, da de har nogle af de bedste e-cigaretter på markedet herhjemme.

Så om du er nybegynder eller allerede igangværende damper, så er der nok lidt praktisk information at høste i denne artikel, som du kan bruge senere hen og således have in mente, når det bliver aktuelt for dig.

For mens du damper – som kan være i stort omfang eller bare ved social lejlighed – så bruger du jo ofte din e-cigaret og husker at benytte din ønskede e-væske, e-juice, holde den ved lige, rense den og opbevare den korrekt samt mange andre vigtige ting.

Sådan en e-cigaret er jo til for at blive brugt og er bestemt ikke en pyntegenstand, derfor skal den bruges for at holdes ved lige.

Selvfølgelig kan man have været uheldig, og at ens e-cigaret er gået i stykker, hvorfor man skal få den repareret. Måske kan man også have været rigtig uheldig og har købt en e-cigaret, der har haft en indbygget defekt, hvorfor den må udskiftes med det samme.

Men generelt ser man, at e-cigaretter er meget holdbare og kan holde sig i lang tid.

Hvis du så er nået til det punkt, hvor du ikke længere ryger og faktisk helt ønsker at stoppe med at dampe, så lægger du måske e-cigaretten langt væk, men stadigvæk ikke for langt, hvis nu rygetrangen skulle melde sig, og du langt hellere vil dampe end at begynde at ryge igen.

Her er det vigtigt at kontrollere, at e-cigaretten faktisk stadigvæk virker, og at du har noget brugbart e-væske, der stadig kan bruges til at omdanne til damp i e-cigaretten.

Ellers er det klart bedst at investere i en ny af slagsen.