Nogle mindre fornøjelser at få tiden til at gå med, mens man er vognmand på opgave

23 marts 2021
Anders Lundtang Hansen

Selvfølgelig er det et givtigt arbejde at være vognmand, hvor man kommer meget ud at køre, ser kultur i ind- og udland, og man er i kontakt med forskellige mennesker, når man er ude at udføre de opgaver.

Men man kan heller ikke komme bort fra, at der også meget tid, hvor man bare skal sidde og passe sig selv i førerhuset, hvor man godt nok sidder dejligt, har et godt indeklima, og man har en pause at se frem til eller et godt måltid mad.

Sammenlagt er der jo bare meget tid, som der går med at køre lastbil, og det er ikke altid, at man skal koncentrere sig vildt meget ved at køre om snævre hjørner og parkere med videre.

Meget af kørslen foregår på motorveje, hvor det er meget let at regne ud, hvad man skal gøre.

Til at starte med er man måske begejstret for at se nye ruter, lande og byer, men med tiden begynder de fleste lokaliteter at ligne hinanden, og man er trods alt på arbejde og ikke på ferie, så man kan ikke nyde det så meget.

Aktivér dig selv som vognmand på farten

Selvfølgelig er der mange muligheder for at underholde sig selv som vognmand, som man ikke kunne gøre tidligere, uden at det blev ulovligt.

Man skal ikke fumle med radioen for at finde en lokalradio, der virker – på et sprog man måske ikke forstår.

Nu kan man have digital radio med sig overalt, og man kan høre den musik eller udsendelser, som man har lyst til.

Måske har man en spændende podcastserie, som man fordriver tiden med, eller man lytter til en lydbog.

Men selv udover de åbenlyse underholdningsmuligheder så kan man jo også lave bogstavslege med sig selv eller forsøge at observere noget specifikt på ruten, man giver sig selv som udfordring at finde.

Når du skal vælge et vognmandsfirma i fremtiden, så skal det da være http://www.keldorftransport.dk/.